Foto: Global

Ovih dana stalno slušamo o koronavirusu. Uđemo li na internet, tema svakog drugog članka upravo je koronavirus. Upalimo li televiziju, vjerojatno ćemo i tamo slušati novosti o koronavirusu. Ukratko, koronavirus proširio se svijetom i medijima. Naveo nas je da se zatvorimo u svoje domove i vjerujemo u bolje sutra.

Pred nama je još najmanje mjesec dana izolacije, a kako ne bi došli u napast i izišli iz kuće te tako ugrozili zdravlje sebe i ostalih, moramo pronaći način da se zabavimo unutar svoja četiri zida. Vrijeme brzo leti ako znamo kako ga iskoristiti, a ovo su neke od preporuka kako to učiniti.

Čitaj

Iako imamo nastavu na daljinu i vjerojatno imaš brdo obaveza, ovo vrijeme idealno je za pročitati knjigu. Iako su knjižnice zatvorene, na internetu se može pronaći mnoštvo knjiga. Također, knjigu možeš kupiti i online (mnoge knjižare nude 2+1 gratis opciju). Naša preporuka je Djevojka u vlaku, napeti triler po kojem je i snimljen film.

Foto: PIXABAY

Pogledaj film ili seriju

Ako imaš neki zaostatak od prije, svakako to nadoknadi. Pogledaj dobar film, svoju omiljenu seriju i opusti se. To je i najvažnije. Ranije spomenut film Djevojka u vlaku isto je dobar odabir, a ako želiš malo smijeha, pogledaj Slučajne bogatašice. Zabava garantirana!

P.S. Ukoliko želiš nove sadržaje, razni internetski servisi nude gledanje prvih mjesec dana besplatno. Iskoristi to!

Foto: PIXABAY

Napravi video-call party

Pozovi prijatelje putem videopoziva, upalite dobru glazbu i uživajte! Još jedno iskustvo o kojem ćeš moći pripovijedati svojoj djeci jednog dana.

Foto: PIXABAY

Naspavaj se

Ovo je idealna prilika za odmoriti oči. Naspavaj se, ali nemoj zaboraviti ustati u prikladno vrijeme. Jednog dana sve će se vratiti u normalu pa ne želimo da doživiš šok.

Foto: PIXABAY

Ne zaboravi na obrazovanje

Odredi termin tijekom dana kada ćeš se posvetiti fakultetskim obvezama. Zaviri u svoju virtualnu učionicu svaki dan i provjeri kakvi te zadatci očekuju.

Foto: PIXABAY

Želimo ti dobru zabavu i svakako ne zaboravi ostati kod kuće i zaštititi sebe, ali i druge.