Foto: Promo

Accounting Battle, natjecanje iz područja računovodstva koje organizira eSTUDENT u suradnji s grupom Mazars Cinotti, ove će se godine održati u digitalnom obliku, i to tijekom svibnja. Prijave su otvorene od 20. travnja do 3. svibnja.

Natjecanje se sastoji od tri kruga. U prvom će krugu natjecatelji na mail adresu dobiti test u Microsoft formi, koji se sastoji od kratkih pitanja i vremenski je ograničen. Nakon toga, natjecatelji na raspolaganju imaju tjedan dana da riješe case study, u sklopu kojeg istražuju zadanu temu iz područja računovodstva. U trećem krugu simuliraju sastanak s partnerom u kojem odgovaraju na postavljena pitanja i pokušavaju riješiti problem. Prvi krug započinje 4. svibnja, a konačni se rezultati objavljuju 23. svibnja.

Prva tri mjesta osvajaju novčane nagrade, kao i plaćenu jednomjesečnu praksu u poduzeću Mazars Cinotti, gdje će studenti dodatno moći usavršiti svoje znanje. Na natjecanje se prijavljuje preko web stranice eSTUDENTA, a dodatne informacije mogu se dobiti na Facebook i Instagram profilima udruge eSTUDENT.