Foto: Pixabay

S adresom poslovanja koja uključuje zagrebačku i njujoršku adresu, agencija Five dobila je nagradu ‘TOP 3 in NYC’ za dizajniranje i razvoj mobilnih aplikacija. To je ujedno i jedna od prvih agencija s Googleovim certifikatom, jer je upravo Google prepoznao njihov doprinos i kvalitetan sadržaj.

Viktor Marohnić, jedan od osnivača agencije, obratio se svima na društvenim mrežama i zahvalio za nagradu.

“Ovo se dogodilo prije nekoliko mjeseci, ali nije bilo najbolje vrijeme za objavu”, napisao je Marohnić. Najavio je vrijeme novih poslova, ali i postavljanje te ostvarivanje novih ciljeva.
S počecima kao tvrtka jednog čovjeka, agencija Five narasla je u cijenjenu njujoršku agenciju o kojoj se priča na sve strane, a njezin osnivač poručuje da uskoro kreće i u osvajanje New Yorka. Nagradu im je dodijelila Clutch platforma za ocjenjivanje na osnovu korisničkih iskustava za koju su se izborili između 480 njujorških tvrtki. Svjetski lanac hotela Marriott također je pohvalio ovu agenciju za koju su razvijali aplikaciju za posebnu kampanju, prenosi Hina.

Još 2018. agencija Five službeno je uvrštena u Google Developers Agency Program, a da bi to zaslužila morala je zadovoljiti niz rigoroznih faktora kojima demonstrira stručnost u korištenju Googleovih tehnologija, uz portfelj vrhunskih mobilnih aplikacija.

“Uvrštavanje u Google Developers Agency Program nam je prava potvrda izvrsnosti naših Android aplikacija kao uspješnih digitalnih proizvoda koje gradimo za naše zahtjevne klijente. Google je prepoznao i naš veliki doprinos zajednici u obliku sudjelovanja i organiziranja raznih meetupova i konferencija, stvaranja kvalitetnog sadržaja na našem blogu te edukaciji novih generacija Android developera”, rekao je Tomislav Novoselec, šef razvoja u Fiveu, u intervjuu za portal Index 2018. godine.

Five je agencija poznata još iz doba prvog iPhonea, a svojim se klijentima predstavljaju kao partneri koji će sagraditi i održavati njihov digitalni proizvod uz vrhunski rad koji njeguju godinama.