StoryEditor

ČOVJEČULJKOV PUT Elma predstavila 11 slika nastalih s minimalnim budžetom za manje od 24 sata

Cijeli proces nastanka linije nalazi se na YouTubeu

01/08/2023 u 05:14 h
17948
ELMA TOMIć

"Čovječuljkov put" naziv je nove linije slika Elme Tomić koja je dostupna od 30. srpnja na Instagram profilu Ellmakiss. Riječ je o 11 slika nastalih za manje od 24 sata s minimalnim budžetom, a čiji je cijeli proces nastanka linije moguće pogledati na autoričinom YouTube kanalu.

Sluša osjećaj

"Takav tip videa snimala sam prije nekoliko godina na starom YouTube kanalu jer su meni bili zanimljivi za gledanje kod stranih YouTubera, u međuvremenu se dosta toga promijenilo, ali ta ideja mi je niotkud došla u glavu, kao i ideja za cijelu liniju. Što bi se reklo ‘s neba pa u rebra‘", rekla je umjetnica.

Kazala je i da joj tako "Bog šalje njezine kreacije" te da se dugo opirala tome misleći da kad kreacija dođe sama – "ne radi dovoljno". Sada to vidi iz druge perspektive, objasnila je, sluša osjećaj i u skladu s tim djeluje pa se spoj njezine dvije ljubavi, slikarstva i snimanja, dogodio spontano.

Dušom u oblacima

"Nekada me osjećaj pak odvede u to da ispričam i pokažem, što se dogodilo upravo s ovom linijom ‘Čovječuljkov put‘. Možda je zaista nekome potrebno na njegovom putu čuti nešto tako baš u ovom trenutku. Možda je pak bilo potrebno meni. Razlog osjećaja najčešće vidim naknadno, ali uvijek budu divne priče i sve je uvijek smisleno. Netko gore svakako vidi bolje od nas dolje. Ja mu samo vjerujem", kazala je Elma koja inače intimnost procesa voli zadržati za sebe, ali koju je ovaj put osjećaj nagnao drugačije.

U novoj liniji dostupne su slike: "Magija", "Ja te vidim", "Hodaj", "Svemir ti se smješka", "Let", "Odmor", "Živim", "11:11 zaželi (želju)", "Zaljubi se u snove", "Lakoća" te "Dušom u oblacima". Autorica je za Global rekla da njezina duša putuje raznim oblacima, ali da se u zadnje vrijeme najviše tako osjeća u kazalištu Mala Scena te, naravno, u svojoj kućici sa životinjama.

"Imam i par svojih ljudi s kojima volim prošetati po oblacima, ali najčešće lutam sama", dodala je.

Vezani članci
29. travanj 2024 14:10