Foto: Promo

Filmska tradicija nastavlja se i ove, sedme godine na Star Film Festu u Sisku. Planovi za Star Film Fest 2020. ostaju isti, a festival dolazi u novom, izazovnom i zaigranom ruhu, s prilagodbama novonastaloj situaciji u svijetu. Osvježeni vizualni identitet Star Film Festa nagovještaj je proaktivnosti i želje za unaprjeđenjem festivala, ali i stalnosti.

Datum održavanja Star Film Festa planiran je za početak rujna, a zainteresirana publika, stvaratelji filma i volonteri moći će sve novosti pratiti na društvenim stranicama Star Film Festa kao i na osvježenoj službenoj stranici festivala. Koncept Star Film

Festa ostaje dosljedan festivalu, a svi zainteresirani će o prilagodbama u smislu održavanja festivala biti informirani. Moguće prilagodbe su tu kako bi se tradicija filmske kulture utjelovljena kroz Star Film Fest održala te kako dobrog, kvalitetnog i zabavnog filma ne bi nedostajalo.

Foto: Promo

Kino Klub Sisak kao organizator i ove godine ponosno stoji iza Star Film Festa koji se istaknuo kao jedan od značajnijih festivala za regiju. Za stabilnost Star Film Festa zaslužan je i niz suradnika koji vjerno podupiru inicijativu mladih filmaša. Neki od njih su Grad Sisak, Hrvatski audiovizualni centar, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Aquafil te niz drugih. Global je medijski pokrovitelj ovogodišnjeg festivala.

Sedmo izdanje Star Film Festa svojoj vjernoj publici donosi pregršt sadržaja i noviteta. Niti filmovi prijavljeni za natjecateljski dio programa neće razočarati, a treba naglasiti da su prijave i dalje otvorene.