Foto: PR

Uživanje u filmu, pomno kreiran ambijent i večernje projekcije pod zvjezdanim nebom čine Star Gardens uistinu posebnim. Najbolji filmovi s prošlogodišnjeg izdanja pripremit će sve zainteresirane za nadolazeći, 7. Star Film Fest.

Prvi Star Gardens održat će se 14. kolovoza, a 21. kolovoza drugi Star Gardens. Završni, treći Star Gardens na još nepoznatoj lokaciji priprema se 29. kolovoza.

Za Star Gardens iz organizacije najavljuju i premijerne projekcije filmova Kino Kluba Sisak i članova Kino Kluba Sisak. Tu su i nagrađivani filmovi autora iz cijelog svijeta, pa će pod zvjezdanim nebom na atraktivnim lokacijama u Sisku bit više od dva sata kvalitetnog kino programa.

Neki od istaknutih filmova koji će se moć pogledati su: “Mishko” makedonskog autora Hanisa Bagashova, “My Body” koji dolazi na platno Star Gardensa iz Francuske, film “Agelasta” dobitnik nagrade publike na prošlogodišnjem izdanju Star Film Festa te film hrvatske autorice Sare Jurinčić “3. rujan 2015.”. Ulaz će kao i prijašnjih godina za sve zainteresirane biti besplatan.

Lokacije su za sad tajna. Osim sjajnih filmova i druženja, sve gledatelje očekuju mala, slatka iznenađenja poput filmskog kviza, nagradne igre i promotivnih poklona.

Najavljuju i da će se zbog trenutačne situacije uzrokovane uvođenjem niza mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19 realizacija Star Gardensa odvijati sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.