Foto: Privatna arhiva

U ovim ludim vremenima, velik broj izvođača okušalo se u obradama pjesama vezanih za novonastalu situaciju oko koronavirusa. Iza YouTube kanala Šljeminho krije se student riječke ekonomije, Karlo Milinković, koji obradama pjesama Gorana Karana “Ostani” i “Esi mi dobar” grupe Bad Copy daje snažne poruke svima koji ga slušaju. Karlo inače pjeva i snima pjesme, a trenutno ima dva singla – “Ljubavne instrukcije” i “Bakutaner”.

“Zbog ove situacije, trenutno ne radim pa sam počeo pisati tekstove i smišljati neke obrade da kratim vrijeme”, kaže Karlo i objašnjava da su obrade nastale u suradnji s prijateljima.

Pjesme Gorana Karana i grupe Bad Copy povezao je s trendom #ostanidoma pa njihovim obradama poručuje “Ostani” i pita se “Jesi mi doma”.

“Imam još ideja za obradu, ali ne tog tipa, a i bacam se na snimanje novog spota te četvrte pjesme čim ovo stanje prođe, tako da ne znam hoću li imati vremena”, odgovara Karlo na pitanje o planovima za neke nove obrade.

“Ja sam strašno društven čovjek, tako da nisam baš presretan što moram biti doma, ali i ovo vrijeme može se iskoristiti kvalitetno”, govori Karlo i objašnjava da se koronavirusa ne boji toliko za sebe koliko za svoje bližnje tako da se pridržava savjeta i uputa nadležnih kako bi ih zaštitio.

“Sada imamo priliku naučiti i raditi nešto što smo htjeli, a do sad nismo imali vremena za to – filmovi, serije, jezici, vježbanje, kreativnost”, poručuje Karlo.