Foto: Promo

Mlada zvijezda televizijskog showa ‘A strana’, Vedran Ljubenko, nastavlja svoj autorski rad novom i neobičnom pjesmom “Ne diraj me, ne diram te”. Ljubenko najavljuje da će nakon ove pjesme dovršiti album i na jesen ga podijeliti s fanovima.

“Sjeo sam za raštimani klavir svojih roditelja i krenuo skladati jinglove. Na početku mi se činilo da sam stvorio neku ludu rusku melodiju”, priča Ljubenko. Nakon mjesec dana dobio je inspiraciju i za tekst koji je ubrzo spojio s glazbom. Kada je sve dobilo svoj smisao sastavio je aranžman i počelo je snimanje spota, objašnjava pjevač.

“Sve je snimljeno uz pomoć dragih prijatelja Mahira Kapetanovića Mahkeya i Igora Drvenkara, koji je inače producent ove pjesme”, kaže Ljubenko i dodaje kako su s vokalima uz Mahkeya pripomogle i Bruna Oberan te Irena Stella. Spot je sastavljen od pokretnih sličica za koje je zaslužan fotograf Matija Vaniček. Iako u početku nije znao što mu predstavlja ova pjesma, ona se s vremenom jako odrazila na život mladog kantautora.

“Pokušao sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima – ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica”, zaključuje Ljubenko. Smatra kako su ponekad odnosi puni manipulacija i sebičnosti, a “tko bolje prikrije, bolje prolazi”, objašnjava pjevač i naglašava da površni osjećaji i neshvaćanje dovode do razilaženja ljudi ili nastavljanja odnosa bez imalo žara. No ističe kako u životu ipak svatko bira ono što želi.