Mladi kantautor kojeg smo već imali priliku predstaviti u Globalu, Matej Mudrovčić-Mudri, objavio je spot za svoj drugi singl “Knjiga ljubavi”.

Mudri je pokušao atmosferičnom glazbom i sanjarskim tekstom dočarati osjećaj potpune ljubavi, i kako je to kad više nema kočnica, kalkulacija ni dvojbi. Za pjesmu je snimljen spot, u kojem glavnu ulogu ima akademska glumica Katarina Strahinić.

“Meni je snimanje ovog spota bilo baš zabavno! Ovo mi je prvi put da sudjelujem u hrvatskom spotu, i posebno mi je drago da je to bilo u spotu Mudrog. Mi se znamo već dugo, iz vremena kad se on uopće nije bavio glazbom a ja sam bila prva ili druga godina glume. Bilo mi je drago da smo to prijateljstvo pretočili u spot. Baš je bila friendly atmosfera na snimanju, gotovo cijelu ekipu ispred i iza kamera znam od prije. Svakako nas pogledajte!”, oduševljeno je slušatelje i gledatelje pozvala Katarina.

NOVI SPOT MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

https://www.youtube.com/watch?v=gbH_ulvlRdc

“Knjiga ljubavi” je, kako sam autor kaže, pop balada pozitivnog tona. Atmosfera i ritam pjesme pomalo podsjećaju na stare pjesme Coldplaya, s nešto izraženijom akustičnom gitarom. Aranžman potpisuje etablirani producent Ivan Škunca, a tekst i glazbu ovaj mladi glazbenik je napisao sam.

“Ne znam što bih više rekao, osim da mi je srce veliko kao kuća, stvarno. Najčešća riječ koju čitam i čujem od ljudi vezano uz pjesmu je ‘iskreno’. A to je ono do čega mi je najviše stalo, da se vidi i čuje da sam stvarno dao sebe u pjesmu, da je to moja priča. Još jednom veliko hvala svima koji su dio ove priče, na bilo koji način”, podijelio je za Global sam autor, Matej Mudrovčić-Mudri.