Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ove sezone neće biti Ultre. Festival se trebao održati u razdoblju od 10. do 12. srpnja, no cijeli program sa Stadiona Mladeži u Splitu odgađa se za sljedeću godinu te će se održati u razdoblju od 9. do 11. srpnja 2021.

“Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine. Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala”, javljaju organizatori.

Kupljene ulaznice vrijedit će za odgođeno izdanje, a kupci biraju hoće li kartu iskoristiti za Ultra sezonu 2021. ili 2022. godine. Organizatori su najavili da će na festivalske narukvice biti dodano 20 eura koji se mogu iskoristiti tijekom trajanja festivala. Za kupljene ulaznice moći će se tražiti povrat novca ili prijenos karte na drugu osobu zaključno s 12. srpnjem 2020.

“Svako izdanje festivala ULTRA Europe osmišljeno je da bude ništa manje nego izuzetno. Najveće zvijezde elektroničke glazbe, najsuvremenija produkcija, povijesni trenuci s bajkovitih destinacija i lokacija te naši dragi Ultranauti koji u Hrvatsku stižu iz cijelog svijeta, razlog su što u tome i uspijevamo. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, ali vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. godini”, ističu organizatori.