Foto: Promo

“Dođite na ovu veliku feštu, najveći karnevalski spektakl u Zagrebu, za koji smo vam ove godine priredili čudesan program!”, najavio je ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, Dražen Siriščević još jedan tradicionalni ‘Lisinski pleše pod maskama’. Obučen kao Krampus pred novinare je izašao u društvu zvijezde večeri, Željka Pervana, Dine Bakića, predstavnika Disco Magic Banda te Petre Bokić, članice Cirkorame detaljno pojasnio što očekuje posjetitelje 8. veljače.

Nakon što je u rekordnom roku i ove godine rasprodao dvoranu najavom “Izlaska iz ormara”, zakazanog za 1. veljače 2020., Željko Pervan nastupit će  i 8. veljače. Istaknuo je kako se njegov program bazira na iskrenosti, a publici je obećao zanimljivu i potpuno drukčiju priču, odnosno potpuno drukčiju verziju sebe.

“U godinama sam kada mi je dozlogrdilo afirmativno klimati glavom, šutjeti na manipulacije. Čovjek se nakon 57 godine obezobrazi te počinje govoriti ono što uistinu misli. “Izlazak iz ormara” je rez, prekid skrivanja, neugodnosti, ustručavanja da nekom kažeš ono što misliš o njemu… Prije nisam znao reći ne, svima. Drago mi je da će ljudi biti pod maskama, ja sam dugo nosio masku da ljudima oko mene bude ugodnije. Što sam sve mislio, a prešutio, to sada više ne moram skrivati”, pojasnio je Pervan i nasmijao sve oko sebe.

Foto: Promo

U predvorju će najveće plesne hitove izvoditi Disco Magic Band. Dino Bakić rekao je da će se potruditi da rasplešu sve uz najveći show ikada uz hitove disco glazbe. Obučena kao prava gatara, Petra Bokić, članica zabavno-umjetničkog kolektiva Cirkorame, obećala je žonglere, ljude na štulama i dobru zabavu uz brojne druge zabavljače. Posjetitelje će zabavljati i DJ King Kong, a najmlađe očekuje poseban show lutkarskog teatra Let, koji će izvesti predstavu “Klatež” te upriličiti radionicu izrade maski. Posjetitelji će moći doživjeti i šetnju s Kolumbinama te upoznati KUD Podturen i tradicijske pokladne maske i običaje. Na samom ulasku u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, veselu i toplu dobrodošlicu posjetiteljima će poželjeti Zagrebačke mažoretkinje.

Za najbolje maske osigurane su bogate nagrade poput aranžmana za koncerte grupa Pearl Jam i Guns’n’Roses u Beču, poklon bon u iznosu od 500 kn, kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kn, vikend besplatnog korištenja automobila, SPA paketi, ulaznice za izložbe i predstave te mnoge druge.

“Za sretan život koji nas očekuje na maskenbalu, ali i poslije”, rekao je za kraj Siriščević te pozvao sve u Lisinski na tulum pod maskama.

Ulaznice se mogu nabaviti na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.