StoryEditor

RETRO JE EVERGREEN Ovi modeli ne mogu izaći iz mode

Upoznajemo trendove i nove modele iz proljetne Deichmann kolekcije

Autor:
Global
11/04/2024 u 17:28 h
18253
BOJAN ZIBAR

Pripremite svoje salonke i balerinke jer u proljeće i ljeto 2024. pratimo prelazak s hrabrih chunky komada na modne koje odišu nježnošću i pastelnim tonovima.

U proljetnom ambijentu A most unusual gardena Deichmann je predstavio trendove prilagođene različitim životnim stilovima i posebnim trenutcima. Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2024. podsjeća nas na najbolje trendove s bezvremenskim modelima koji će biti hit ove sezone, s modernim kombinacijama koje već vladaju ulicama.

image
BOJAN ZIBAR

Uzbudljiva sezona retro štiha

Na novu kolekciju se osvrnula i poznata modna influencerica i vlasnica butika za iznajmljivanje haljina Rent4Style, Matea Miljan Rafaj. Vjeruje kako nas čeka još jedna uzbudljiva sezona uz retro-moderni stil. Uz komade ukrašene cvjetnim motivima, majice i haljine s prorezima i resicama, te traper-na-traper kombinacijama gdje su maksi traper suknje s visokim prorezom već privukle pažnju.

"U ovakvim kombinacijama uvijek je dobra ideja upariti odjeću sa šarenim tenisicama ili odvažnim salonkama", poručuje Matea, koja naglašava važnost dodavanja živosti i osobnosti svakom modnom odabiru.

image
BOJAN ZIBAR

Materijali poput pluta i rafije dodatno podsjećaju na ljeto, upotpunjeni detaljima poput kopči i isprepletenih uzoraka. Osim toga, svijetle boje, sjaj i šljokice dodaju dodatni šarm i eleganciju kombinacijama. Elegancija se za muškarce spojila s udobnošću u formi elegantnih natikača i japanki koje osiguravaju osjećaj opuštenosti. Tenisice su i dalje neizostavne u svim stilovima, a ove sezone se vraćamo jednostavnim, retro modelima. Uz njih, cipele na petu su također u fokusu, od udobnih s punom petom do elegantnih modela za posebne prigode.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR

Sve je u detaljima

Pletena rafija može se pronaći u različitim bojama na manjim elegantnim torbicama, ali i većim ljetnim modelima. Sportske torbice su dobile notu retro stila, pružajući ne samo funkcionalnost za sportske aktivnosti, već i ležernost za casual odjevne kombinacije. Poseban naglasak stavljen je na praktične torbice s kratkim remenom koje se mogu jednako uspješno uklopiti u poslovne kao i u opuštene varijante kombinacija.

Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2024. donosi kombinaciju stila, udobnosti i trendovskih detalja koji će oduševiti ljubitelje mode svih dobnih skupina.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
Vezani članci
29. travanj 2024 18:31