Foto: Pixabay

Ovog se proljeća ne morate skrivati iza neutralnih tonova jer vedrije vrijeme možete iskoristiti za igru primarnim bojama. Osim što vas ne ograničavaju u kombiniranju odjevnih komada one podižu i najjednostavnije kombinacije.

Na svjetskim modnim pistama upravo su primarne boje odabrali Calvin Klein, Marc Jacobs i Marni. Topla žuta osim što izgleda jako dojmljivo, dokazano popravlja raspoloženje, a plavu i crvenu možete kombinirati i modnim dodacima kao što su marama ili beretka.

Sada se u gotovo svakoj high street prodavaonici mogu pronaći različiti odjevni dodaci koji “sigurne” boje zamjenjuju kombinacijama toplih i hladnih tonova kao i različitim uzorcima. Primarne boje možete odabirati i za večernji izlazak i izdvojiti se iz mase.

Iz ormara treba izvaditi plavu, žutu i crvenu

Tamne tonove možete podići crvenom ili žutom kožnatom jaknom, ali i elegantnim sakoom. Za one koje pak više vole “motoristički stil”, cvjetni uzorci, motorističke čizme i komad primarnih boja sigurno će podići ukupan dojam.

Ako strahujete da ćete izgledati prešareno, uvijek možete ostati dosljedni čistoći i geometriji u slaganju svojih odjevnih kombinacija, pa tako odabirati jednostavne, takozvane basic komade koji su svevremenski i nikad ne izlaze iz svijeta mode.

Stoga, ako ste do sada priželjkivali nekakvu promjenu, najbolje je vrijeme da počnete s promjenom boja u vašem ormaru i ovaj vikend svima pokažete svoj novi stil.

Odjevna ideja:

primarne boje uvijek možete kombinirati uz dobar jeans i tenisice.