Foto: Privatna arhiva

Povratak u zbilju i kolotečinu svakodnevnih obveza došao je naglo i depresivno. No da od ranojutarnje budilice ne zaboli glava i da izvlačenje iz kreveta ne traje čitavu vječnost, pomaže da večer prije složite kombinaciju koju ćete ujutro jedva čekati odjenuti.

Savršena jesenska frizura

Nakon duge izloženosti suncu i slanoj morskoj vodi, ono što kosa treba u mirne jesenske dane malo je pozornosti i hranjivih ulja. Kada je riječ o frizuri – malo promjene uvijek dobro dođe. Kestenjasti pramenovi, svaka vrsta boba ili pak curtain šiške jesenski su hit, a za one spremne na radikalnije promjene, Vogue najavljuje da bi prava senzacija mogla postati buzz cut frizura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli N. (@nikaturkovic)

Nikamo bez džempera

Jednako kao što je zimu teško zamisliti bez toplih, debelih, pletenih džempera čije rukave jedva jedvice naguramo u jakne i kapute – tako je već drugu godinu za redom teško zamisliti jesen bez džempera bez rukava. Najbolje ih je nositi preko obične bijele košulje koja može biti i oversized. Mali savjet – savršenu bijelu košulju potražite na muškom odjelu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marta (@martadujmovic)

Duge noge, kratka suknja

E.T. je znao o čemu govori i da kratka suknja ili pak hlačice nisu rezervirane isključivo za ljeto. Kožnate suknje ili kratke hlače dobro podignu svaku modnu kombinaciju. No u hladnije se dane radije treba držati dugih nogavica – traperice A kroja, mom jeans ili pak trapezice nose se i ove jeseni pa ako ste i dalje vjerni klasičnim uskim trapericama, osvježite si ormar jednim drukčijim komadom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pamela Smoljanić (@august_xvi)

A na njih (ne)voljene kaubojke

Čisto bijele kožnate tenisice, visoke čizme, glomazne buce, mokasinke s petom ili pak debelim potplatom – više je cool obuće za ovo doba godine, nego otpalog lišća. Ipak, najveći hit su kaubojske čizme i gležnjače bez kojih se svaka kombinacija doima nepotpunom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)

Eci, peci, pec

U hladnim danima toplinu neupitno unosi zlatni nakit. Naušnice, ogrlice, prstenje, ove se jeseni nosi sve i nosi se slojevito. Nekoliko nanizanih ogrlica sa zanimljivim minimalističkim privjescima u pastelnim ili zlatnim bojama, a na ruci emajlirano prstenje pun su pogodak. No treba paziti da se ne pretjera. Slojevita dojmljiva ogrlica neka se ne kombinira s takvim naušnicama već odabir neka radije padne na nešto decentnije komade.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marta (@martadujmovic)