Foto: Promo

Ljudski je uspoređivati, a fer je nagrađivati. U tom duhu, bonbon sve nove prepaid i postpaid korisnike časti besplatnim razgovorima do kraja godine i to prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Postojeći korisnici dobit će dvostruko više minuta za razgovore u svojim paketima. Od 4. listopada, ponuda je automatski aktivirana svim postojećim prepaid i postpaid korisnicima, a od 6. listopada i svim novim korisnicima i vrijedi do kraja godine.

“Povećanje podatkovnog prometa bilježi kontinuirani rast i u bonbonu stalno kreiramo ponude koje odgovaraju tom trendu. Pritom smo se svojim korisnicima željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju, a novim korisnicima kojih je svakim danom sve više, dati ponudu koja u potpunosti odgovara njihovim željama i potrebama”, rekao je Diego Perez Tenessa de Block, direktor odjela za mobilnu ponudu.

Bonbonove pakete odlikuje jednostavnost, više vrijednosti za novac te niz prednosti, kako za one koji vole puno surfati i tako i za one koji puno razgovaraju.

“Vjerujemo da će ovu pogodnost prepoznati brojni korisnici, osobito u vrijeme kada nam se bliže blagdani i kada, više nego ikada, želimo biti u kontaktu s onima koje volimo”, poručio je direktor.