U cvjetnom ambijentu zagrebačkog Velveta jučer je na Deichmann brunchu predstavljena nova kolekcija Deichmann proljeće/ljeto 2022.

Ljetnom kolekcijom Deichmann nudi veliki izbor trendi modela. Tenisice u potpuno bijelom ljetnom izdanju neizostavan su dio ponude, a neovisno o godišnjem dobu na prvoj liniji modne fronte u stopu ih slijede loaferice u chunky stilu, ali i oni klasični, elegantni i otmjeni modeli.

Foto: PR

Za vruće dane pripremili su sandale na nisku petu, ekstravagantne sandale s čvrstim chunky profiliranim potplatima, moderne platforme, ali i udobne i elegantne natikače. Ženstvene sandale na visoku petu unose glamur u ljetni stil i potiču slavljeničko raspoloženje. Blage sorbet boje poput nježne ružičaste i boje lavande susreću se s baby plavom bojom ili maslinasto zelenom, a u klasičnom spektru boja uz ljetnu bijelu, smeđa i crna postavljaju trendove.

Foto: PR

Novi trendovi kod torbica sežu od mini ručnih torbica, preko elegantnih većih torbica, koje su sada dostupne u nešto nježnijim varijantama roze i plave boje pa sve do clutch torbica i prostranih shopperica.

Kada je u pitanju stil za muškarce, ležerno je glavna karakteristika obuće pa su tu udobne i moderne tenisice, a za vruće dane na plaži ili u dvorani tu je i širok odabir sandala i sportskih natikača.