© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Disney+, streaming platforma kompanije The Walt Disney Company u Hrvatskoj bit će dostupan od 14. lipnja. Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu.

S ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova serija i filmova iz studija Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i ostalog zabavnog sadržaja koje nudi Star, Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.

Pretplatnici će imati pristup sadržaju Star Wars “The Book of Boba Fett” i “The Mandalorian” izvršnog producenta i pisca Jona Favreaua. Zatim, seriji “Moon Knight” iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja, te Oscarom nominiran film “Shang-Chi i legenda o deset prstenova”, sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Također, pretplatnici će moći gledati Disneyev i Pixarov animirani film nominiran za nagradu Oscar “Luka”. Oscarom nagrađen Walt Disneyev film “Encanto: Naš čarobni svijet”, o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom nagrađen film “Cruella“, s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Od ostalih zabavnih sadržaja, tu su akcijska komedija nominirana za nagradu Oscar “Free Guy” s Ryanom Reynoldsom, “Simpsoni” i “Uvod u anatomiju”. National Geographic donosi prvu sezonu serijala od 12 epizoda “The World According To Jeff Goldblum” gdje nas Jeff vodi kroz zabavnu, pronicljivu i humorističnu pustolovinu. U svakoj epizodi serije koristi poznate predmete da bi razotkrio svijet zapanjujućih veza te fascinantne znanosti i povijesti.

© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, s neograničenim preuzimanjima koja uključuju do deset uređaja, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.