Foto: Promo

Za potpuni doživljaj 5G mreže u Hrvatskoj Hrvatski Telekom pripremio je vrhunske 5G uređaje po posebnim cijenama, a u ponudi su Samsung Galaxy A52s i S21, dostupni uz čak 30 posto popusta u M, L i Unlimited tarifi.

Riječ je o uređajima koji na 5G mreži velikih brzina mijenjaju način doživljavanja i dijeljenja sadržaja. Neke od pogodnosti uređaja Samsung Galaxy A52s 5G su mogućnost izrade iznimnih fotografije uz četiri stražnje kamere, šest i pol inčni ekran, novi standard dizajna i dugog trajanja baterije.

S druge strane, Samsung Galaxy S21 kao flagship mobilni uređaj vrhunskih performansi i atraktivnog izgleda nudi još bolji procesor za igranje i dvostruko sjajniji zaslon, za revoluciju u videozapisima i fotografiji, s najvišom kinematografskom 8K rezolucijom videa.

Samsung Galaxy S21 / Foto: Promo

Dio posebne ponude je i pametni sat Samsung Watch4 i to po 30 posto nižoj cijeni, u dva modela, Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, koji imaju mogućnost mjerenja zasićenosti kisikom te mjerenja krvnog tlaka. Uz to, pametni sat Samsung Watch4 može se koristiti i prilikom plaćanja zahvaljujući svojoj NFC značajki, a najvažnije je da se satovi mogu samostalno spojiti putem eSIM tehnologije, tako da rade neovisno od mobitela te omogućuju razgovaranje i korištenje Interneta.

Samsung Watch4 / Foto: Promo

U vrijeme trajanja akcije Hrvatskog Telekoma, partner Samsung kroz registraciju preko Members aplikacije, osigurava i 1500 kuna vrijedne poklone; Samsung Galaxy Buds 2 i Samsung Duo bežični punjač. Ponuda je dostupna do 21. studenog, odnosno do isteka zaliha.