Prvi headlineri INmusic festivala već su poznati pa nema razloga da ne požurite i nabavite INmusic blagdanski paket! Darujte ga nekom tko vam je drag ili, zašto ne, samima sebi, jer INmusic već sad najavljuje izvrsnu ljetnu zabavu.

INmusic blagdanski paket već je sedam godina omiljeni dar među koncertnom publikom, a s obzirom na to da se blagdani bliže nema razloga ne nastaviti s dobrom tradicijom uveseljavanja naših najdražih.

OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za ugovaranje ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice, a INmusic festival u paket dodaje festivalsku majicu s originalnim dizajnom i ono najvažnije – najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu za trinaesto izdanje omiljenog festivala.

Prati Fejs OTP banke, pokaži da povijest festivala imaš u malom prstu i blagdanski paket je tvoj!

Blagdanski paket možeš kupiti do kraja godine ili do isteka zaliha putem INmusic web shopa i u Dirty Old Shopu, a želiš li ga osvojiti, to ćeš moći napraviti u dobro poznatom kvizu OTP banke “Upadni na INmusic” koji počinje početkom prosinca. Prati Fejs OTP banke, pokaži da povijest festivala imaš u malom prstu i blagdanski paket je tvoj! Oni koji to ipak ne uspiju i dalje će imati prigodu, jer će nove krugove kviza OTP banka organizirati još dva puta prije početka festivala u lipnju. Odlučiš li ipak pričekati s nabavom ulaznice, znaj da ćeš to i ove godine, po završetku prodaje blagdanskih paketa, moći napraviti u više od stotinu poslovnica OTP banke u Hrvatskoj.

Omiljeni open air festival već je podijelio prva velika imena – Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie. Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 dolaze ravno iz kalifornijske pustinje i donose rifove s hvaljenog novog albuma “Villains”, a Skunk Anansie se vraćaju održati obećanje dano 2016. kad nisu nastupili zbog bolesti tako da će nam ljeto početi uz dobro poznate hitove poput “Secretly”, “Hedonism”, “Weak” i mnoge druge.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. do 27. lipnja 2018., na istom poznatom mjestu, Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu. Vidimo se na INmusicu!