Pripreme i najave već su se zahuktale za trinaesto izdanje festivala koji će se održati od 25. do 27. lipnja na jarunskim otocima, s OTP bankom kao sponzorom i partnerom koji i ove godine, peti put, osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje.

Niste li još nabavili ulaznicu za najbolji tulum 2018., znajte da će OTP banka početkom svibnja održati i posljednji krug svog dobro poznatog kviza na Facebooku “Upadni na INmusic” u kojem će podijeliti i posljednjih 20 ulaznica s(p)retnicima koji pokažu znanje i brzinu. U tijeku je također i “OTP-ov vodič kroz INmusic festival”, mali tjedni trivia natječaj u kojem se posjetiteljima otkrivaju male tajne i zanimljivosti o ovogodišnjim izvođačima i festivalu, ali i pruža prigoda za osvajanje prigodnih nagrada. Ove godine mogućnost za povoljniji odlazak na festival imaju i korisnici programa vjernosti OTPetica, u kojoj se bodovi prikupljeni rješavanjem izazova mogu zamijeniti i za ulaznice za naš najveći open air festival.

I u petoj godina suradnje s INmusic festivalom OTP banka prati organizaciju na različite načine: nakon što je ponovno osigurala vaučer od 100 kuna za nadopunu postojeće ili ugovaranje nove Mastercard contactless prepaid kartice u blagdanskom paketu, i ove je godine omogućila uplatu ulaznica u svim poslovnicama na više od stotinu lokacija, a osigurat će i povrat nepotrošenih sredstava s festivalskih kartica u danima nakon festivala.

Kao što već sigurno znate, Nick Cave and the Bad Seeds i Queens Of The Stone Age su najavljeni headlineri, a prate ih i neki od trenutačno najpopularnijih izvođača poput St. Vincent i Portugal.The Man. Tu su punk rokeri Frank Carter & The Rattlesnakes, velikani grungea Alice In Chains, kultni indie rokeri The Kills i David Byrne iz legendarnih Talking Headsa te mlade nade poput PINS i Superorganisma. To su samo neki od najavljenih izvođača, a vjerujemo da nam ekipa INmusica priprema još iznenađenja u sljedeća dva mjeseca do početka festivala. Stoga, brzo po svoju ulaznicu i vidimo se na Jarunu!