Program vjernosti OTP banke, jedinstven na hrvatskom tržištu, omogućava ti da prikupljene bodove mijenjaš za različite vrste pogodnosti i nagrada niza partnera. Iskustva i kupnje dostupni u programu vjernosti odsad su obogaćeni za dvije nove prigode – dva nova partnera!

Klijent si OTP banke, a ne koristiš još OTPeticu? U aplikaciji kojoj jednostavno možeš pristupiti putem mobilnog ili internetskog bankarstva OTP banke, rješavanjem pitalica i sudjelovanjem u izazovima prikupljaš bodove na računu OTPetice. Bodove možeš zamijeniti za nagrade partnera poput Dm-a, Konzuma, VIP-a, eKupi, Sporta&Mode, i mnogih drugih, a popis partnera stalno se proširuje.

Bodove možeš zamijeniti za nagrade partnera poput Dm-a, Konzuma, VIP-a, eKupi, Sporta&Mode, i mnogih drugih, a popis partnera se stalno proširuje

Upravo u svibnju popis je proširen za dva nova partnera: trebaš li novo računalo, dobro je znati da ga možeš nabaviti s popustom kod našeg novog partnera Mikronisa, a ako bi radije mijenjao bodove za iskustva, HNK Zadar ti omogućuje da bodove prikupljene u aplikaciji mijenjaš za ulaznice za predstave te nacionalne kazališne kuće!

Za razliku od svih drugih programa vjernosti, OTPetica ti omogućuje da sam biraš kako ćeš prikupljati bodove: korištenjem proizvoda banke, ali i praćenjem edukativnih i informativnih sadržaja o bankarskim proizvodima i uslugama unutar aplikacije. Što god da odabereš, formula je jednostavna – rješavaš izazove i skupljaš bodove!

Nisi klijent? Ugovaranjem paketa OTP Indeks ćeš dobiti tekući, žiro i devizni račun, internetsko i mobilno bankarstvo te karticu Visa web prepaid – sve besplatno, što će ti donijeti godišnju uštedu više od 500 kuna!