OTPetica je program vjernosti za klijente potpuno drukčiji od svih ostalih. Na raspolaganju ti je aplikacija kojoj jednostavno možeš pristupiti putem mobilnog ili internetskog bankarstva OTP banke, a koncept je jednostavan – prikupljaš bodove na računu OTPetice koje možeš zamijeniti za nagrade partnera poput DM-a, Konzuma, Vipa, eKupi, Sporta&Mode, i mnogih drugih, a popis partnera se stalno proširuje. Što god da odabereš, formula je jednostavna – rješavaš izazove i skupljaš bodove!

OTPetica je u posljednje vrijeme proširena novim partnerstvima koja donose nova iskustva pa tako osim za kupnju u prodavaonicama, svoje bodove možeš zamijeniti za popust na izazov odgonetanja misterija sa svojim društvom u ClueGo Escape Rooms Zagreb, popust na kupnju bicikala u prodavaonici Auto-Hrvatska Biograd koji će te odvesti u novu pustolovinu ili za ulaznicu koja te vodi na skakanje u prvim redovima INmusic festivala potkraj lipnja. Ne zaboravi da te tamo čekaju Nick Cave and the Bad Seeds, Queens of the Stone Age, Interpol, Portugal.The Man, St. Vincent i mnogi drugi vrhunski izvođači.

Jedinstveni program vjernosti OTP banke ne nudi samo razmjenu prikupljenih bodova za nagrade – nego i za vrhunska iskustva poput glazbenih festivala, pustolovina na biciklu ili escape room izazova!

Ne koristiš OTPeticu jer nisi klijent? Razmisli o ponudi za studente: ugovaranjem paketa OTP Indeks ćeš dobiti tekući, žiro i devizni račun, internetsko i mobilno bankarstvo te karticu Visa web-prepaid, korištenje OTPetice – sve potpuno besplatno, što će ti donijeti godišnju uštedu višu od 500 kuna!

Paket se može jednostavno ugovoriti na stranici banke www.otpbanka.hr: odaberi usluge koje želiš koristiti u svom paketu, svrati do poslovnice s osobnom iskaznicom i indeksom ili potvrdom o upisanoj akademskoj godini i riješi pitanje upravljanja svojim financijama – za nula kuna!