Smotra Sveučilišta u Zagrebu nezaobilazno je događanje za sve maturante, jer postavlja pitanje “Što ćeš studirati?”, koje može biti jednako teško kao ono “Što ćeš popiti?”.

Ipak, naručiti piće u kafiću mnogo je lakše nego odlučiti se za studij na kojem ćete sljedećih tri do šest godina učiti, učiti i samo učiti.

Da studiranje ipak nije samo sjedenje na predavanjima, seminarski radovi, kolokviji i učenje potvrdit će vam svaki student. Ne kaže se bez veze da je studentsko doba najbolje azdoblje u životu pojedinca. Zašto je tomu tako? Zato što se ponovo, kao i nakon osnovne škole, upoznaje mnogo novih ljudi, izlasci su češći i bolji. Pa tako pored ovog ozbiljnog dijela oko učenja i studiranja, postoji i taj jedan vrlo važan i opušten dio (društvenog) života. Da se ne bi nailazilo na prepreke kod pitanja “Što ćeš popiti?” donosimo vam odgovor koji se vrlo često može čuti u izlasku. Dvije riječi, jedan okus: Sensation Europa, s okusom bazga limun.

U 2017. vrh ljestvice HIT pića osvojila je Europa. Sensation Europa, koja nakon vatrenih afričkih plesačica i egzotičnog kineskog zmaja, po prvi put predstavlja simbole europskih metropola. Pariz, London, Rim, Atena… Stari kontinent obiluje slavnim gradovima i njihovim znamenitostima, a neke od njih nalaze se na bočicama Sensation Europe. Bilo bi dobro da prije iduće jeseni i upisa na željeni fakultet posjetite neki od spomenutih gradova. Ako niste u mogućnosti, iz ovih ili onih razloga, dovoljno je da naručite ili kupite Sensation okusa bazga limun i neka vas njezini osvježavajući mjehurići i interesantan okus u mislima odvedu u bilo koji od gradova Europe.

Dvije riječi, jedan okus: Sensation Europa, s okusom bazga limun

Sensation Europa odlično se miksa te se sjajno uklopio i u noćni život na kojem nam mogu pozavidjeti i klubovi daleko većih gradova od naših, a na koji ćete pričekati još nepunih godinu dana. No, tada ga možete istražiti uzduž i poprijeko. Ovaj okus – bazga limun – predstavlja dinamični duo koji uveseljava ljubitelje gaziranih pića, koktela, česte goste partyja, ali i sve one koji žele uživati u mjehurićima novih okusa. Nema sumnje, dvije riječi – Sensation Europe – nastavljaju biti sinonim za ludi provod i ukusno osvježenje.

Stoga razdoblje do polaska na fakultet skratite uz Sensation Europa, koji će vas svojim mjehurićima osvježiti svaki put kad ga pijete!