Poznati su izvođači, poznati su dnevni rasporedi, naučili smo već sve i o brzom i jednostavnom beskontaktnom plaćanju i samo je još malo vremena ostalo prije nego dobre vibracije protresu sve prisutne na 13. izdanju INmusic festivala, od 25. do 27. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Nastupima svjetskih zvijezda bogatiji no ikad, festival će sigurno privući rekordan broj posjetitelja jer zalihe ulaznica već se ozbiljno tope. Moćni lineup predvode Nick Cave and the Bad Seeds, Queens Of The Stone Age i Interpol, a nastupaju još i St. Vincent, Portugal. The Man, Alice in Chains, David Byrne, The Kills, kao i nikad jače domaće snage predvođene Jinxima, Šumskim, She Loves Pablo, Irenom Žilić, Them Moose Rush i mnogim drugima.

I OTP banka će se, kao sponzor i partner festivala, pobrinuti da zabave ne nedostaje u njenoj već dobro poznatoj Green Point zoni. Posjetitelji festivala tako će svake večeri festivala ponovno moći prepustiti u ruke umjetnika koji se bave face paintingom te sudjelovati u nagradnim natječajima u kojima mogu osvojiti prigodne nagrade.

Korisnici programa vjernosti OTPetica i ove godine mogu bodove prikupljene rješavanjem izazova zamijeniti i za ulaznice

Poznati su već sretnici koji su osvojili neku od 20 ulaznica na Facebook kvizu OTP banke “Upadni na INmusic” tijekom svibnja, ali simbolične nagrade do početka festivala možeš osvajati i ako pratiš stranicu na Facebooku OTP banke i točno odgovoriš na pitanja koja postavlja OTP-ov vodič kroz INmusic festival. Korisnici programa vjernosti OTPetica i ove godine mogu bodove prikupljene rješavanjem izazova zamijeniti i za ulaznice za naš najveći open air festival.

Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje pomaže ti u uživanju u glazbi i izbjegavanju redova: ako koristiš Mastercard contactless prepaid karticu, napuniti je možeš korištenjem m-banking aplikacije OTP banke ili uplatom na top up pointu OTP banke na festivalu. Koristiš li pak festivalsku karticu, uplatiti možeš na jednoj od brojnih lokacija na jarunskim otocima. Ako ne potrošiš sve s festivalske kartice, dođi na neku od lokacija i zatraži povrat, a u tjednu nakon festivala povrat možeš zatražiti i u jednoj od stotinjak poslovnica OTP banke u cijeloj Hrvatskoj.