StoryEditor

VODIČ DAROVA Što roditeljima pokloniti za Božić?

Ako niste sigurni što pokloniti svojim najbližima, donosimo nekoliko savjeta

Autor:
Lara Anić
22/12/2020 u 10:35 h
11450
PIXABAY

Vrijeme je blagdana, a Božić je za mnoge najljepše doba godine. Kupnja savršenog božićnog poklona za naše najmilije može predstavljati veliki stres. Ako ste u strahu da ćete kupiti nešto beskorisno što bi moglo izazvati razočaranje na licima roditeljima, mi imamo par savjeta. Prije svega, razmislite o interesima i hobijima vaših roditelja jer će vam to pomoći da izaberete dar koji ima sentimentalnu vrijednost i koji će vas zbližiti s vašom obitelji. Ako i dalje niste sigurni što je najbolje pokloniti, pripremili smo ideje s kojima ne možete pogriješiti.

Idealno za očeve

Mnogi očevi zaljubljenici su u sport i ne propuštaju niti jednu utakmicu svog omiljenog kluba. Ako ste u ovome prepoznali svoga tatu kupnja godišnje ulaznice za sve utakmice njegovog omiljenog kluba oborit će ga s nogu. Kada sve ovo prođe, sigurno će poželjeti otići na stadion i osjetiti atmosferu navijanja izvan naslonjača. Za zaljubljenike društvenih igara odličan poklon bila bi pak taktička društvena igra poput šaha ili Rizika. Uvijek možete pokloniti i neki komad odjeće poput remena, rukavica, šala, kape, čarapa ili toplog pulovera. Teško da ćete s time pogriješiti.

Za one kojima je brijanje brade kratka horor priča dobro rješenje je kupnja trimera za bradu, čime će uredna brada biti zagarantirana. Spas za očeve koji su uvijek u žurbi, a mobitel im stalno zvoni u vožnji, može biti držač za mobitel u osobnom automobilu. Korisno je, a i pokazuje da brinete za njihovu sigurnost. Savršena ideja za ljubitelje knjiga je kupnja knjige, a poseban detalj može biti posveta na naslovnoj strani. Također, možete razmisliti i o izradi unikatnog poklona poput gravure na privjesak za ključeve.

Sve za mamu

Mame koje vole brinuti o svom izgledu, njezi kože i lica oduševit će se poklon paketom maski za lice, setom za tuširanje i njegu tijela ili setom za šminkanje. Ako vaša majka cijele godine radi punom parom i nikad ne uspije pronaći malo vremena za sebe pokažite da brinete o njoj poklon bonom za masažu ili neki drugi kozmetički tretman. Za sve one koje ne mogu zamisliti jutro bez kave i možda ju ne stignu uvijek popiti prije odlaska na posao, termosica za kavu riješit će ih muka. Mame koje obožavaju uređivati životni prostor razveselit ćete setom ukrasnih jastuka, posteljine, zavjesa, tanjura ili ukrasnih deka.

Modni dodaci također su nepogrešiv poklon stoga možete razmisliti o kupnji torbice, nakita, šala, kapa ili kožnih rukavica. Papuče, pidžama ili debele čarape praktičan su poklon koji pruža udobnost i toplinu. Unikatni pokloni uvijek su dobro rješenje stoga možete razmisliti o kupnji personalizirane kutije za nakit. Provodi li vaša majka najviše slobodnog vremena u kuhinji set posuđa, kuhinjska pregača ili kuharica s uputama za pripremu raznih jela i slastica izmamit će joj osmijeh na lice. Što god se odlučili kupiti za svoje roditelje, važno je da je od srca jer Božić nisu pokloni. Zato bez stresa u ovo blagdansko razdoblje, sigurno će biti sretni što god im vi odlučili pokloniti.

Vezani članci
29. travanj 2024 01:23