Foto: HNS

Završili su mnogi izbori za najbolje nogometaše, trenere, ali i momčadi godine. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi ponovo su prednjačili u svim izborima, a razne nagrade je za svoje doprinose u 2017. zaradio i naš Luka Modrić.

Mnoge smo vrhunske poteze, pogotke, obrane i štošta drugog vidjeli u fantastičnoj nogometnoj godini. Većinom su analitičari, novinari, ali i sami nogometaši birali momčadi sezone, no ovog puta ste na redu upravo vi, čitatelji Globala.

Nominirani igrači su svi oni koji su ostavili izniman učinak u nogometu tokom protekle godine. Zlatan Ibrahimović, recimo, nije među nominiranima zato što nije ostavio dovoljno dobar dojam, statistički, ali i onim što smo mogli vidjeti na travnjacima. Isto se može reći i za velika imena poput Artura Vidala, Garetha Balea, Karima Benzeme ili pak Matsa Hummelsa.

Na anketama u linkovima na dnu teksta nalaze se izbori za svaku liniju nogometnog sastava u 4-3-3 formaciji, a glasanje funkcionira na sljedeći način:

VRATAR – birate jednog igrača

BRANIČI – birate četiri igrača

VEZNI IGRAČI – birate tri igrača

NAPADAČI – birate tri igrača

Glasanje traje do 15. veljače, a u tiskanom izdanju Globala krajem veljače, kao i na portalu, nedugo nakon zatvaranja glasanja moći ćemo vidjeti konačnu momčad sezone u čijoj ćete kreaciji, nadamo se, upravo vi sudjelovati.

Neka glasanje počne i neka najbolji zavrijede svoje mjesto u XI Globalove publike!

LINKOVI ZA GLASANJE:

NAJBOLJI VRATAR (x1): http://www.strawpoll.me/14851462

NAJBOLJI BRANIČI (x4): http://www.strawpoll.me/14851711

NAJBOLJI VEZNJACI (x3): http://www.strawpoll.me/14851779

NAJBOLJI NAPADAČI (x3): http://www.strawpoll.me/14851845