Foto: Pixabay

Prije nekoliko mjeseci studente je razveselila vijest o inovativnoj manifestaciji “Večer talenata na Savi”, koja se trebala održati krajem travnja u Kinu Forum. Nakon prvotnog otkazivanja događanja zbog epidemioloških mjera, organizatori su odlučili izbor savskog supertalenta održati online.

“Na prvu mi to nije bilo baš privlačno i zanimljivo, ali sam se predomislila. Bila bi šteta da mladi koji su se prijavili za nastup ne dobiju tu priliku”, objasnila je Gabriela Lakić, jedna od organizatorica natjecanja.

Prijave su zatvorene još 15. ožujka, a novi datum priredbe zakazan je za 30. svibnja u 20 sati. Videolink za gledatelje bit će postavljen u Facebook grupu “Studentski dom Stjepan Radić – Sava”, a pozvani su svi navijači željni dobre zabave koji će podržati raznolike natjecatelje.

Večer talenata imat će svoje voditelje i žiri, a organizatori se nadaju i gostima iznenađenja. Natjecatelji će poslati snimke nastupa koje će se prikazivati za vrijeme prijenosa, a neće nedostajati ni komentara žirija.

“Na kraju će publika glasovati za svog omiljenog kandidata, a onaj s najviše glasova bit će proglašen Savskim supertalentom”, poručuje Gabriela.