Foto: Emma Matijevic / GLOBAL

Cijene karata za 39. brucošijadu Fakulteta elektronike i računarstva u preprodaji su iz dana u dan sve skuplje. Dok su u početku preprodaje koštale oko 100 kuna, sada se kreću i do 500 kuna. Budući da je ova brucošijada zainteresirala mnoge studente, a karte su već odavno rasprodane, studentske Facebook grupe, ali i Njuškalo, prepuni su objava u kojima se karte traže i nude za prodaju.

Foto: Screenshot

Karte su se službeno prodavale u Klubu studenata elektrotehnike (KSET), glazbenoj knjižari Rockmark te u trgovini Dirty old empire. Cijena za brucoše i studente druge godine, koji nisu imali priliku zabaviti se na vlastitoj brucošijadi zbog prošlogodišnjih epidemioloških mjera, bila je 40 kuna, a za ostale 70 kuna, stoji na Facebook stranici Brucošijade. Sve karte su se rasprodale u roku dva tjedna.

Brucifer se razlikuje od ostalih brucošijada jer se, za razliku od zabava ostalih zagrebačkih fakulteta koje se održavaju u klubovima ili kafićima, tradicionalno održava na hodnicima fakulteta – na nekoliko različitih pozornica, i u KSET-u. Ferovci će 13. studenoga ugostiti 16 poznatih lica domaće trap scene, među kojima su se našli Kukus Klan, Krankšvester, Grše, rock sastav Buč Kesidi i mnogi drugi, stoji na Facebooku.