StoryEditor

BAŠ NAŠ FESTIVAL Ljeto se vraća u grad

Novo izdanje popularnog street food festivala donosi brojne koncerte i raznoliku gastronomsku ponudu
Autor:
Global.
16/06/2020 u 00:04 h
Svi građani koji su se nakon karantene zaželjeli druženja i koncerata, imat će priliku posjetiti zagrebački Gornji grad i uživati na festivalu Baš Naš, koji počinje u četvrtak 18. lipnja i završava 5. srpnja. Drugo izdanje festivala, koje se odvija pod porukom #BašImamTeRad, ugostit će brojne hrvatske glazbenike i predstaviti široku gastronomsku ponudu.

Glazbeni i gastro program

Festival će otvoriti koncert Matije Cveka & The Funkesteins, a tijekom 18 festivalskih dana nastupit će i Neno Belan & Fiumens, grupa Pavel, Scifidelity Orchestra, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli te mnogi drugi. S obzirom na to da će se glazbeni program odvijati u skladu s epidemiološkim mjerama, koje podrazumijevaju držanje razmaka i odgovorno okupljanje, posjetitelje očekuje više akustičnih i opuštenijih izvedbi. Foto: PR Gastronomski dio obuhvatit će street food odnosno uličnu hranu poput burgera i sendviča, ali i pića poput kave i koktela. Svoju će ponudu predstaviti Burger Bar, Kascheta, Halpers, B125, Art of Bar Filipa Lipnika, Havana bar, Barcaffe House of Espresso, Beefeater Gin Garden Bar i Ben&Jerry‘s, koji će imati kutak za djecu. Marin Medak iz Rougemarina donosi poseban koncept Tuna & Mojito.

Ponovno na Gradecu

Kao i dosadašnja izdanja Baš Naš festivala, i ovogodišnje će se održati na platou Gradec, koji je u ožujku stradao u potresu. "Ovo je izdanje Baš Naš Gourmet&Music festivala posebno emotivno, ne samo za nas u organizaciji, nego za sve naše posjetitelje. Obilježili smo ovim festivalom Gornji Grad i drago nam je da ćemo se i ove sezone okupiti na starom mjestu koje sad ima puno jaču simboliku. Baš poput našeg grada, snažni smo, puni energije, emotivni smo i jedva čekamo otvorenje i susret s našim dragim posjetiteljima", rekao je Vinko Filipić, direktor Baš Naš festivala. Plato Gradec bit će preuređen za posjetitelje koji će moći uživati u rooftop barovima i vrtnoj oazi. [caption id="attachment_19250" align="aligncenter" width="684"] Foto: PR Uz ljetno, Baš Naš ima i zimsko izdanje tijekom Adventa u Zagrebu pod nazivom Baš Naš Advent u Klovićevim dvorima, a uključuje izložbe, koncerte i klizalište. Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje, koncerti počinju u 20:30, a sve informacije o rasporedu i radnom vremenu dostupne su na društvenim mrežama Festivala.
25. travanj 2024 21:52