StoryEditor

BAŠ NAŠ Ljetno izdanje omiljenog festivala uz navijanje za Vatrene, koncerte i dobru klopu

Puštat će se i hitovi iz 2000-ih i 2010-ih, a mlade će oduševiti melodije sve popularnije trap scene u organizaciji KPP-a

Autor:
Sara Babić
11/06/2024 u 10:31 h
<p>Baš Naš Festival</p>
Baš Naš FestivalPR

U potrazi za predahom i uživanjem u sunčanim ljetnim danima građani Zagreba i ove će godine moći sudjelovati u bogatom programu zabavi, hrani i piću. Sve to očekuje se na ovogodišnjem ljetnom izdanju Baš Naš Festivala, koji počinje već ovoga petka. Sve aktivnosti održavat će se na Bundeku, a ovogodišnji program posebno će se posvetiti nogometu zbog nadolazećeg Europskog prvenstva.

Ljubitelji sporta moći će podržati Vatrene u organiziranim prijenosima utakmica uživo s Bundeka, a očekuju se i brojna imena iz svijeta gastronomije i zabave koja će upotpuniti program. Odličan street food i raznovrsne ponude jela biti će dostupne svim posjetiteljima, a glazbeni program uključuje prepoznatljiva imena kao što su TBF i Grše.

Puštat će se i hitovi iz 2000-ih i 2010-ih, a mlade će oduševiti melodije sve popularnije trap scene u organizaciji KPP-a (Kvart priča party). Obitelji s djecom imati će mogućnost iskoristiti kutak s animatorima koji će se pobrinuti za zabavu onih najmlađih. Cjelokupni program trajati će čak punih mjesec dana, a sve dodatne informacije o programu i mogućnostima dostupne su na stranicama Festivala.

Vezani članci
22. listopad 2024 10:44