StoryEditor

BUČ KESIDI ‘ZAPALIO‘ ZAGREB Predgrupa bio slovenski Joker Out, najesen se vraćaju u Zagreb

Publika je vrištala, pjevala iz petnih žila i uživala jednako koliko i izvođači

29/05/2023 u 08:45 h
17884
TOMISLAV MILETIC/PIXSELL

"Fakat je*ena publika", tri su riječi kojima je za Global Zoran Zarubica, član Buč Kesidija, opisao zagrebačku publiku. U subotu se na Šalati održao veliki koncert dvojca iz Pančeva na kojem su, između ostalog, nastupili i Djeca, Joker Out, Z plus plus i Nipplepeople.  

Vrata Šalate otvorila su se u 18 sati, a prva predgrupa bila su Djeca. Bend Joker Out, koji je ove godine na Euroviziji predstavljao Sloveniju, nastupao je drugi po redu. No, bend je i prije nastupa plijenio poglede pa je red za slikanje s obožavateljicama stalno rastao. Frontmen benda Bojan Cvjetićanin kratko je podijelio doživljaje iz Liverpoola i to da su spremni i odmori za nastup.

Publiku oduševila i predgrupa

"Dosta smo odmarali već u Liverpoolu, uzeli smo si onu neku zdravu mjeru svega tako da smo došli nazad, ja bih rekao, možda svježiji nego što smo otišli. A dojmovi su jako pozitivni tako da je dobra energija tu", rekao je Cvjetićanin.

Joker Out po prvi je put nastupio s Buč Kesidijem sinoć, a to im je ujedno bila i prva svirka u Zagrebu.  I dok je Cvjetićanin govorio da se nada skorom dolasku u glavni grad Hrvatske, njihov je menadžer za Global rekao da su u pregovorima za koncert koji bi se trebao održati na jesen.

S obzirom na to da je zagrebačka publika uživala u njihovom nastupu, Joker Out ne mora brinuti oko prodaje karata i obožavatelja. Zagreb je blizu, kazao je Cvjetićanin, nije im tuđi grad. Osjećaju se kao kod kuće, složio se. Zarubica, bubnjar i vokal Buč Kesidija, oduševljen je nastupima predgrupa.

Napravili show

"Razbijaju! Doslovno sam tu stajao sa strane i slušao Bojana i momke kako pjevaju i Djeca su strava, Bruno uvijek kida", rekao je Buč Kesidijev bubnjar i vokal. A "pokidali" su i Buč Kesidi atmosferom, odabirom izvrsnih izvođača i naravno svojim šljokičastim odjelima. Publika je vrištala, publika je pjevala iz petnih žila i, ono što je najvažnije, publika je uživala jednako koliko i izvođači.

"Osjećam se prelijepo, jako dugo nismo svirali ovdje. Čekali smo pravi moment gdje bi mogli pokazati ono što smo spremali, a da je nešto više od onih koncerata u ALU i nekako smo htjeli da napravimo show i mislim da smo uspjeli", podijelio je Zarubica dojmove nakon nastupa.

Tko su Buč Kesidi?

Buč Kesidi dvojac je iz Pančeva koji je nastao 2013. godine. Gitarist i vokal je Luka Racić, a bubnjar i vokal je Zoran Zarubica.  Do sada su izbacili albume “Posesivno-ospulsivni hospul“ i “Euforiju“ odakle dolaze i njihovi najveći hitovi kao što su “Nema ljubavi u klubu“, “Euforija“, “Kada đuskanje ne pomaže“ kao i noviji singlovi “Curimo po asfaltu“, “Skupi snagu“.  

Zagrebačkoj su se publici predstavili prije tri godine nastupom u Saxu! Zatim su rasprodali pet koncerata u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti pa je uslijedila rasprodana Šalata.

Vezani članci
01. svibanj 2024 13:19