StoryEditor

BUSINESS U SPORTU Juraj Šebalj, Dino Marcan i Ivan Bota samo su neki od govornika ovogodišnje konferencije

Na događanju 6. svibnja u WESPI Business & Lounge jedan od sretnika moći će osvojiti dres jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometaša

04/05/2023 u 09:45 h
17478
BUSINESS U SPORTU (BUS)

Konferencija Business u sportu je prijašnjih godina ugostila brojna poznata lica iz sporta, kao što su legendarni Ćiro Blažević i Andy Bara. Ove godine im isto tako zanimljivih sugovornika ne manjka. Juraj Šebalj, Dino Marcan i Ivan Bota su samo neka od imena ovogodišnje konferencije, koja će se održati 6. svibnja u WESPI Business & Lounge.

"Prvih šest godina konferencija se održavala na Ekonomskom fakultetu s iznimkom 2020. godine koja je bila online. Ove godine se prvi puta selimo u novi prostor", rekla je Iva Pećnik, organizatorica Business u sportu konferencije.

Zahvaljujući jednom od sponzora konferencije, HNS-u, ove godine jednom od sretnika će pokloniti dres Joška Gvardiola, i uz to poklon pakete.

"Posebno smo ponosni na sponzore koje smo skupili. To nam olakšava organizaciju jer tako imamo što ponuditi ljudima, možemo pripremiti poklone za kvizove i slično, rekla je Pećnik.

Organizacijski tim se sastoji od tri podtima - marketing, agenda i financije, a njihov cilj je postati temeljnim godišnjim sportskim događajem koji će povezivati ekonomiju i sport.

Konferencija će sadržavati četiri predavanja i dva panela, a cijeli program trajat će od 10:15 do 16:45 sati.

Vezani članci
16. travanj 2024 21:51