StoryEditor

DODJELA SREDSTAVA Raspisan natječaj za potporu smještaja studenata podstanara

U suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade isplaćuje se jednokratni iznos za 673 studenata

Autor:
Global
07/03/2023 u 20:27 h
7958
KRISTINA UREMOVIĆ/GLOBAL

Studentski Centar u Zagrebu raspisao je drugi javni poziv za utvrđivanje prava na potporu smještaja studenata u privatnom smještaju. Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti koji su ostvarili pravo na prvom javnom pozivu, a ostale odredbe mogu se pročitati na stranicama SC-a.

Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade isplaćuje jednokratni iznos za 673 studenata. Redoslijed se gleda s konačne rang liste Natječaja za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj godini 2022./2023.

Sredstva po kandidatu s konačne rang liste iznose 248,86 eura, odnosno 1.875 kuna. Iz SC-a navode da ovaj iznos predstavlja jednokratnu subvenciju koja ne utječe na pravo studenata da ostvare mogućnost subvencioniranog smještaja u studentskom domu.

Za ovaj natječaj studenti moraju priložiti privolu za objavu osobnih podataka koju također mogu preuzeti sa stranica SC-a te potvrdu banke ili presliku bankovne kartice s navedenim brojem računa koji glasi osobno na podnositelja zahtjeva radi mogućnosti isplate.

Prijave na natječaj traju do 10. ožujka, a ako se javi veći broj studenata nego što ima sredstava za podijeliti, vršit će se rangiranje sukladno broju bodova ostvarenih u Natječaju za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj godini 2022./2023.

Vezani članci
25. travanj 2024 21:19