Foto: HSA

Besplatno drive-in kino deveti put održat će se na poligonu Kockica na zagrebačkom Prisavlju u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Posjetitelji će sljedeća dva vikenda ako vremenske prilike ne promijene raspored moći uživati u filmovima iz udobnosti svog automobila.

Na popisu emitiranja nalaze se četiri filma. Sljedeće subote 24. travnja emitirat će se kultni crtić “Legenda o medvjedu”, a dan nakon uspješan francuski film “Nedodirljivi”. Ljubavna komedija i kriminalistički film “Fokus” prikazivat će se na Praznik rada, a u nedjelju je na rasporedu hrvatski film “Zagrebački ekvinocij”.

Ulaz na poligon bit će otvoren od 18 sati za sve projekcije, a od 20 sati posjetitelji će moći uživati u raznim zabavnim sadržajima. Priliku će dobiti svi koji se žele okušati u kvizovima i osvojiti nagrade, družiti se s filmskom ekipom filma “Zagrebački ekvinocij” ili opustiti se uz glazbu DJ-a TommyT. Osim besplatnog ulaza na poligon, HSA je organizirala besplatno piće i grickalice za sve posjetitelje.

Global je medijski pokrovitelj DriveINkina Zagreb