Foto: HSA

Večeras kreće deveto po redu drive-in kino na poligonu Kockica na zagrebačkom Prisavlju, u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Iako je ovo trebao biti završni vikend zbog loših vremenskih prilika prošlog vikenda otvorenje je pomaknuto.

Prvi na popisu je Disneyjev crtić “Legenda o medvjedu”, dok će se u nedjelju emitirati francuska humoristična drama “Nedodirljivi”. Sljedeći vikend, na Praznik rada će se prikazivati “Fokus”, ljubavna komedija s elementima kriminalističkog filma, a dan nakon toga, u nedjelju, gledatelji će moći pogledati “Zagrebački ekvinocij”, hrvatski igrani film u režiji studenta Svebora Mihaela Jelića.

Foto: HSA

Program započinje otvaranjem poligona u 18 sati, nakon čega slijede zabavni sadržaji od 20 sati pa sve do početka projekcije filmova koja je planirana u 21 sat. Na dan otvorenja, posjetitelje očekuje zabavni program igara za djecu, dok je sljedeći dan rezerviran za kvizove, uz mogućnost osvajanja nagrada. Osim filmova i ostalih zabavnih sadržaja, posjetitelji će se moći zabaviti uz glazbu DJ-a TommyT, a bit će prilike i za druženje s filmskom ekipom koja je radila na filmu “Zagrebački ekvinocij”. Ulaz je besplatan, a HSA je pripremila i besplatno piće i grickalice.

Global je medijski pokrovitelj DriveINkina Zagreb