Erasmus Experience konferencija, na kojoj će hrvatski studenti koji su bili na Erasmusu i strani studenti kao domaćini tih zemalja podijeliti svoje Erasmus iskustvo kako bi usporedili državu s različitih perspektiva, održat će se ovog petka u 18 sati u MM Centru Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu (Savska 25). Riječ je o mini konferenciji u organizaciji Udruge studenata VERN’a i Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u suradnji s ESN-om Zagreb.

Države koje su uključene su Španjolska, Nizozemska, Poljska i Portugal. Svrha konferencije je umrežavanje stranih i hrvatskih studenata te popularizacija Erasmusa među studentima kako bi se više uključili u sam Erasmus projekt i iskoristili pogodnosti koje pruža.

Također će se održati panel diskusija na kojoj će studenti moći postavljati sva pitanja koja ih zanimaju vezano uz tematiku. Nakon konferencije slijedi warm-up party u u SC-u , a zatim party u klubu Opera.

Registracije su otvorene do samog događanja, a za sudjelovanje je  potrebno  popuniti obrazac na poveznici: https://goo.gl/forms/opQIggVGwOzyeUs03