Svi zaljubljenici u pisanje, ili oni koji će to tek postati, u Centru za mlade Grada Zagreba u Gajevoj moći će se okušati u pisanju projekata. Naime, Outward Bound Croatia najavljuje radionice pisanja i provođenja Erasmus+ projekata namijenjene populaciji između 15 i 29 godina. Bilo da ste potpuni početnik ili već imate iskustva u pisanju projekata, slobodno se iskušajte u nekoj od radionica koje traju do 8. veljače, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno. Sve što trebate napraviti je prijaviti se za željeni termin te ponijeti dobru volju i želju za pisanjem.

Rokovi za prijavu i poveznice se mogu naći ovdje:

5. veljače: https://goo.gl/forms/RHsajbcINGuqSzqp2
– rok je do 3.2.2019. u podne

8. veljače: https://goo.gl/forms/cyqrsonDayi7oFVc2
– rok je do 6.2.2019. u podne

Udruga Hrvatska škola Outward Bound u Hrvatskoj od 2005. godine provodi programe za djecu i mlade na području neformalnog obrazovanja kroz iskustveno učenje i pustolovne aktivnosti u prirodi, na kojima djeci i mladima pruža mogućnost učenja kroz iskustva u novom, izazovnom okruženju.

Time ih potiče da otkriju i u daljnjem životu ostvaruju svoj puni potencijal. Osim toga, dugi niz godina uspješno se bave i pisanjem i provođenjem Erasmus+ programa za mobilnost mladih u koje se svake godine uključuje sve veći broj sudionika.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a Udruga Hrvatska škola Outward Bound je pridruženi član na projektu.