Foto: IRO

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) 17. rujna će održati besplatnu online radionicu na temu Test of English as a Foreign Language Test (TOEFL), jednog od najtraženijih testova koji je potrebno položiti za studiranje ili rad u inozemstvu.

Radionica “Kako briljirati na TOEFL-u” održat će se u 17 sati, a vodit će ju Ana Uglešić, obrazovna savjetnica u Institutu za razvoj obrazovanja, i Mia Trcol, profesorica engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom u radu na pripremnim tečajevima za TOEFL. Na radionici će polaznici dobiti savjete kako započeti pripreme te primjere nekih zadataka na ispitu.

Cilj radionice je pomoći polaznicima da ostvare odlične rezultate i Hrvatsku dovedu na popis zemalja s vrhunskim rezultatima. Naime, za 2019. godinu prosjek bodova u Hrvatskoj iznosi od 90 do 120, što je nešto manje od prosjeka u drugim europskim zemljama, od 98 do 120.

Prijaviti se moguće na poveznici.

Od srpnja 2019. godine IRO organizira niz savjetovanja u okviru programa pod nazivom “Obrazovni četvrtak u IRO-u”. Savjetovanja obuhvaćaju osnovne informacije o visokom obrazovanju u Hrvatskoj i inozemstvu te standardiziranim testovima kao uvjetu upisa na inozemna sveučilišta.