Foto: Pixabay

Nova akademska godina donosi i nove mogućnosti za studente Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. U nedavnoj objavi na Facebook stranici KIF-a najavljen je novi izborni predmet ostvaren u suradnji sa Sveučilištem u Pekingu.

Projekt pod naslovom “BSU Cloud Lecture Room” sa sobom donosi i predmet Fitness i samoobrana u Taichiju (Fitness and Selfdefence in Taichi) kojeg će na engleskom jeziku izvoditi profesor Wu Dong sa Sveučilišta u Pekingu. Iako će se izvoditi na online platformi Zoom, predmet je namijenjen samo studentima Kineziološkog fakulteta, a maksimalan broj studenata bit će 30, potvrdila je profesorica Lidija Petrinović, kontaktna osoba za organizaciju i koordinaciju ovog projekta.

Veći dio nastave održavat će se u stvarnom vremenu putem predavanja, a određeni dio gradiva studentima će se objasniti sa snimljenim materijalom.

“Očekivanja su da će studenti dobiti nova saznanja i informacije o tradicionalnoj kineskoj borilačkoj vještini i to posebno od izvornih majstora te iskusiti jedan novi oblik nastave na daljinu direktno s kineskim stručnjacima s Beijing Sport Universityja”, kazala je Petrinović.