Foto: PR

Prvi predavač ovogodišnjeg izdanja Maratona karijera je Domagoj Jakopović Ribafish, poznati food bloger i kolumnist. Centar za razvoj karijera treću godinu organizira projekt Maraton karijera, a prvi ovogodišnji susret održat će se 9. studenoga u 17 sati putem Zoom aplikacije.

Ribafish će u svome predavanju pod nazivom “Ti samo diplomiraj, posao će doći sam od sebe…Šatro…” upoznati polaznike projekta s tijekom svoje karijere u kojoj je bilo uspona i padova, svojim iskustvom u novinarstvu te karijerom freelancera i šefa.

“Mala priča o tome kako je teško išta napraviti u ovoj državi bez veza i knjižica, ali ako se ne nadaš ničemu prevelikom, onda se samo treba puno truditi, biti svoj, ne odustajati i možda jednog dana radiš posao koji voliš”, opisao je Jakopović svoje predavanje.

Uz Jakopovića, predavanja će održati i mnoge druge uspješne osobe, a njihova priča na Maratonu karijera teći će tako da se svi predavači vraćaju na fakultet koji su završili i s kojeg su krenuli u potragu za svojom karijerom. Za prisustvovanje na predavanju potrebno je priključiti se putem poveznice koja će biti objavljena na internetskoj stranici projekta.

Udruga Centar za razvoj mladih bavi se i ostalim projektima uz Maraton karijera, a danas broji gotovo 100 volontera te je osnivač studentskog portala, Studentski.hr.

Global je medijski pokrovitelj Maratona karijera.