Besplatne radionice za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju ili žele pokrenuti svoje poduzeće održavat će se u Zagrebu i Karlovcu od 2. veljače 2018.  Serija stručnih radionica pod nazivom „Most prema USPJEHU“ u organizaciji je stručne organizacije O.A.ZA.,a radionice sufinanciraju Europska Unija te Europski socijani fond u sklopu programa 2014 – 2020. Radionice se provode u suradnji sa partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb.

Projekt Most prema USPJEHU fokusiran je na razvoj poduzetničih vještina s posebnim fokusom na društveno poduzetništvo. Radionice je već pohađalo stotinjak sudionika, a važno je istaknuti da su besplatne za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne vještine za zaposlenje i pokretanje vlastitog posla, velik je naglasak na radionicama na otkrivanju vlastitih talenata i strasti polaznika, kako bi polaznici mogli otkriti u čemu su najbolji te kako bi dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

Stručnim mentorstvom, interaktivnim predavanjima te panel diskusijama, sudionici će tijekom projekta dobiti znanja i vještine za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prijave na radionicu u Zagrebu su otvorene do 25. siječnja 2018. a Karlovcu do 31. siječnja 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Prijave za Zagreb primaju se na: http://bit.ly/most-prema-uspjehu-info, a za Karlovac na:  http://bit.ly/karlovac_prijava.