StoryEditor

NIJE TAJNA Novi singl zagrebačkog kantautora

‘Ja sam imao neku melodiju, dvije riječi i dva akorda koji su mi se vrtjeli po glavi danima‘, kaže Mudri

25/01/2023 u 10:08 h
14643
NEVEN KADIć

Svoje mjesto na sceni polako zauzima Matej Mudrovčić, poznatiji pod imenom Mudri, koji je koncertom u Saxu najavio svoj novi singl "Nije tajna". Nova pjesma početak je i nove suradnje s diskografskom kućom Hit Recordsom. Jedan od izvođača Hit Recordsa je i Marko Kutlić koji je, uz Maxa Hozića, također nastupio s Mudrim u Saxu.  

image
PETAR BARIšIć

Dojmovi s koncerta još se sliježu, dok pregledi na YouTubeu rastu. Balada "Nije tajna", kako kaže Mudri, dogodila se spontano dok se s prijateljem Markom (umjetnički Stey) zafrkavao na instrumentima.

image
PETAR BARIšIć

"Ja sam imao neku melodiju, dvije riječi i dva akorda koji su mi se vrtjeli po glavi danima. Jednim obratom na klavijaturama dignuo je moju ideju na novi nivo i tu sam znao da ćemo skupa raditi ovu pjesmu", objašnjava zagrebački kantautor.  Kaže da to nije bila ljubav na prvi pogled, ali da je bio klik na prvi obrat.

Singl je nešto drugačiji od njegova dosadašnjeg rada, no i sam kaže da ne voli robovati formama i očekivanjima. Režiju i montažu spota potpisuje Neven Kadić, a glavni glumci su Lana Varat i Antonio Agostini.

Vezani članci
04. svibanj 2024 22:02