Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na stranicama Studentskog centra osvanula je nova obavijest za sve one koji se trenutno nalaze u Studentskom naselju “Lašćina”. Naime, od sljedeće srijede SN “Lašćina” prestaje s radom za studente, a u objavi stoji da je to zbog toga što su neki studenti evakuirani zbog potresa te zbog malog broja studenata koji su još uvijek tamo.

Svi studenti zamoljeni su da se pripreme za premještaj u SN “Stjepan Radić”, a SC u Zagrebu će se pobrinuti za prijevoz. Stvari svih onih koji tamo borave, ali ih trenutno nema u domu, ostat će zaključane u sobama, a dolazak po stvari potrebno je najaviti upravi doma “Lašćina”.

U nastavku donosimo cijelu objavu sa stranice SC-a.

Poštovani stanari SN “Lašćina”,

Budući da se u SN “Lašćina” trenutno nalazi mali broj studenata, a u isto vrijeme jedan paviljon u SN “Lašćina” je evakuiran, zbog oštećenja nastalog potresom 22. ožujka 2020., od sljedeće srijede (1. travanj 2020.) SN “Lašćina” prestaje s radom za studente.

Molim studente, koji trenutno fizički stanuju u SN “Lašćina”, da se pripreme za premještaj u SN “Stjepan Radić”.

Studentski centar u Zagrebu osigurat će logistiku i vozila za preseljenje studenata.

Stvari stanara koji se trenutno ne nalaze u domu ostaju zaključane u sobama. Svoj dolazak po osobne stvari molimo najaviti upravi doma “Lašćina”.

Kontakt tel. 01 4593 892, 01 4590 849
Mob. 091 4593 512, 095 4593 176, 091 4593 540 (porta)
e-mail: snlascina@sczg.hr

NAPOMENA: Premještaju se samo stanari SN “Lašćina” koji se fizički nalaze u sklopu doma.