Udruga studenta političkih znanosti Hrvatske organizira službeno predstavljanje udruge čiji je cilj u jedinstvenoj organizaciji okupiti sve studentice i studente Fakulteta političkih znanosti neovisno o upisanom studiju. Program i detalje o udruzi predstavit će njezin osnivač Pavao Škoko Gavranović u četvrtak, 17. svibnja u 17.30 u seminaru V na Fakultetu političkih znanosti.

Cilj udruge je povezivanje studenata i studentica novinarstva i politologije, kojima će omogućiti stjecanje novih znanja i vještina potrebnih za konkurentnost na tržištu. Naglasak će biti na razvoju networkinga između studenata Fakulteta političkih znanosti i budućih poslodavaca. Udruga će organizirati brojne posjete organizacijama u sklopu kojih će svojim članovima pružiti priliku da upoznaju ljude iz struke i steknu mnoštvo korisnih kontakata.

Cilj  je povezivanje studenata i studentica kojima će udruga omogućiti stjecanje novih znanja i vještina potrebnih za konkurentnost na tržištu

Namjera im je unaprijediti ugled cjelokupnog fakulteta kako u Hrvatskoj, tako i izvan nje aktiviranjem studenata obaju smjerova u izgradnji dobrih odnosa s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

Osnivač udruge Pavao Škoko Gavranović, student Fakulteta političkih znanosti, tijekom polusatnog predavanja prenijet će svoje osobno iskustvo u brojnim izvannastavnim aktivnostima i organizacijama te okupljenima pružiti korisne savjete o izgradnji vlastite karijere. Prezentirat će dosadašnje aktivnosti Udruge studenta političkih znanosti Hrvatske i predstaviti aktivnosti u koje planiraju uključiti buduće članove.

U Udrugu studenta političkih znanosti Hrvatske svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/USPZHrvatske/ na kojoj je moguće slati i upite za dodatne informacije. Organizatori su dostupni i na Messengeru @USPZHrvatske ili pomoću službenog e-maila uspz.hrvatska@gmail.com.