StoryEditor

‘OBEO‘ Zagrebački kolodvor lansirao aplikaciju, u nekoliko klikova do autobusne karte

Registracijom se ostvaruju naprednije mogućnosti, kao što je dijeljenje karata

19/09/2022 u 16:29 h
14044
Tomislav Miletic/PIXSEL

Autobusni kolodvor Zagreb uveo je aplikaciju za kupnju karata - Obeo. Sada je kartu moguće kupiti ili rezervirati na blagajni autobusnog kolodvora, u aplikaciji ili na web stranici.

Kartice se spremaju u aplikaciji pa se kupnja karte svodi na svega nekoliko klikova. Uključenjem lokacijske usluge na mobitelu, na početnom će se zaslonu prikazati karta koja vodi do najbliže stanice te sama aplikacija sadrži vrijeme polaska svih prijevoznika. Registracijom u aplikaciji, ostvaruju se naprednije mogućnosti kao što je dijeljenje karata pa je tako kupljenu kartu moguće poslati nekome drugome preko Obea ili u pdf formatu koristeći se bilo kojom platformom za komunikaciju (WhatsApp, Viber, Messenger...)

Registriranom računu moguće je pristupiti i s drugog uređaja, iako sam kupac ne mora biti putnik. Kupac, kod pojedinih prijevoznika, može sam unijeti ime i prezime osobe kojoj je kupio kartu. Povrat karte, do najkasnije 30 minuta prije polaska, odvija se brzo i jednostavno kao i kupnja ili rezervacija.

Vezani članci
02. svibanj 2024 04:23