Foto: Facebook Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama

Udruga Kultipraktik dodjeluje godišnju Nagradu za književnost na društvenim mrežama pod imenom ‘Post scriptum’, a ona se sastoji od nastupa na KaLibar bestivalu u Varaždinu, priznanja i objave knjige sa svim autorskim pravima.

Svrha nagrade je popularizacija književnih tekstova objavljenih na društvenim mrežama i u društvu, a pravo na natjecanje imaju svi državljani Republike Hrvatske, koji se mogu prijaviti osobno ili ih može prijaviti netko drugi. Svi sudionici natječaja moraju se prijaviti na Facebook stranicu ‘Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama’ do 15. srpnja 2020. te na e-mail adresu poslati biografiju autora/ice zajedno s dokumentom od najmanje 30 Facebook postova svih žanrova koje smatraju bitnim. Uvjet je da su objavljeni u razdoblju od 15. svibnja 2019. do 1. srpnja 2020. godine.

Žiri čine Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić. Na Facebook stranici objavit će popis autora/ica koji ulaze u uži izbor za nagradu. Dobitnik nagrade bit će proglašen prije održavanja KaLibar bestivala te je dužan omogućiti žiriju odabir svih Facebook materijala, uključujući one i poslije 1. srpnja, u svrhu objavljivanja knjige.

Više informacija može se pronaći na web stranici.