StoryEditor

OPEN AIR RAVE N‘ PIKNIK PARTY Bogat glazbeno-kulturni program na Sljemenu

Posjetitelje očekuje dobra atmosfera uz audiovizualni koncept popraćen svjetlima i house glazbom u ugodnom plesnom ambijentu na oko 1000 metara nadmorske visine te kulturno umjetnički izraz umjetnika Dejana Kljuna
Autor:
Global.
23/06/2020 u 14:12 h
DJ<br />
foto: Pixabay<br />
22.6.2020.
DJ foto: Pixabay 22.6.2020.
Na samom vrhu Crvenog spusta, kod Sljemenske kućice, održat će se ovogodišnji Sljeme Open Air - Rave N‘ Piknik party. Zbog velikog interesa i pandemije koronavirusa, organizatori ReAssembled Collective odgodili su prvotni datum održavanja događaja na 4. srpnja.

U znaku housea

Bogat program sastojat će se od dva dijela - dnevnog i noćnog programa. Točno u 12 sati započet će dnevni program s laganom house glazbom te izložbom slika i fotografija akademskog kipara i slikara Dejana Kljuna. Osim što je umjetnik u slikanju i kiparstvu, Kljun se bavi i glazbom. Unazad pet godina nastupa u Hrvatskom undergroundu, zagrebačkim klubovima i na privatnim partijima s techno i house setovima. Njegov set house glazbe bit će uvertira za noćni program s progresivnijom house glazbom, koji počinje u 19 sati i traje do jutarnjih sati. Za glazbu će se pobrinuti zagrebački DJ i producent Damir Pushkar, poznatiji kao Deftone, Fabian Jakopetz, Vedran Car te uspješni DJ-i Luka Jakopec, poznatiji kao Pillsman, Tom Bug, Vedran Semenić i mladi DJ i producent DeepAct. Organiziran je B2B set u kojem će Deftone i Fabian Jakopetz svirati zajedno nakon 10 godina. Organizatori će se potruditi stvoriti što bolju atmosferu za posjetitelje uz audiovizualni koncept popraćen svjetlima, house glazbom i ugodan plesni ambijent na oko 1000 metara nadmorske visine.

Poštivanje epidemioloških uvjeta

Ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan, a hrana i piće bit će dostupni na Sljemenskoj kućici. Osigurat će se i dovoljno mjesta, klupa, stolova i ležaljki, a organizatori iz kolektiva ReAssembled na Facebook stranici zamolili su posjetitelje da ponesu svoja dezinfekcijska sredstva i dekice koje će rasprostrijeti na livadi za piknik. Zbog vremenskih uvjeta i hladnijeg zraka organizatori preporučuju ponijeti topliju odjeću. Tri šanka na različitim lokacijama bit će postavljeni radi izbjegavanja gužve. Napomenuli su i da ovaj party nije jedan od ‘stiskavaca‘ zbog određenih mjera socijalne distance povodom sprječavanja širenja zaraze koronavirusom te zamolili posjetitelje da budu odgovorni prema sebi i drugima.
19. travanj 2024 16:09