Foto: Promo

Ako imate između 18 i 29 godina i htjeli biste unaprijediti svoje socijalne i poduzetničke vještine, možete se prijaviti na osmodnevni ljetni program koji organizira Hrvatska škola Outward Bound.

Od 14. do 21. srpnja u Velikom Žitniku polaznici će se svakodnevno snalaziti u raznim situacijama samostalno ili u grupi, penjući se na stijene, odlaskom u špilje, “samovanjem” kako bi razvili vještine predvođenja, a sve to kako bi stekli vještine koje će moći primjenjivati u svakodnevnom životu. Predviđeno je prvih pet noći provesti kampirajući na otvorenom, navigirajući samostalno svaki dan do druge lokacije.

Outward Bound programi odvijaju se uz odsustvo mobitela, laptopa, cigareta, alkohola i sličnih mogućih distrakcija koje će polaznici dobiti zadnji dan programa. Svrha ovog pravila je da se polaznici maksimalno posvete dobivenim zadacima.

Nakon šestog dana programa slijedi povratak u edukacijski centar gdje će se posvetiti istraživanju teme osobne profesionalne budućnosti i različitih oblika poduzetništva uz stručnjake za rad s mladima iz udruge Pozitiva Samobor.

Program je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020. Svi troškovi održavanja programa pokriveni su iz projektnog budžeta, jedini trošak polaznika programa je prijevoz do Gospića/Velikog Žitnika i nazad.

Prijaviti se možete ovdje.