Foto: Pixabay

“Patrick Star Show”, spinoff crtića “Spužva Bob Skockani”, počet će s prikazivanjem ovog ljeta u 13 epizoda, prenosi 9GAG. Serija će pratiti Patrika koji će voditi vlastitu talk-show emisiju, a njemu će se pridružiti roditelji Bunny i Cecil, sestra Squidina i djed GrandPat.

“Nickelodeon dublje zaranja u Bikini Dolinu da bi obožavateljima detaljnije prikazao Patrika i cijelu njegovu obitelj“, kazao je Ramsey Naito, predsjednik kompanije “Nickelodeon Animation”.

Lik Spužva Boba i dalje će se povremeno pojavljivati, a najavljene su i nove glumačke postave za nove likove. Glas Patriku davat će, kao i prije, glumac Bill Fagerbakke, a od ostalih se izdvajaju Tom Wilson, Cree Summer, Jill Talley i Dana Snyder, objavio je Screen Rant. Prvi spinoff Spužva Boba bio je “Kamp Koral” koji govori o ljetnom kampu u kojem je boravio glavni protagonist, a obilježila ga je moderna animacija. “Patrick Star Show” trebao bi se vratiti klasičnom stilu animacije kakvim je animiran i Spužva Bob.

Crtić “Spužva Bob Skockani” prvi je put prikazan 1999. godine, a tvorac mu je Stephen Hillenburg. Već 17 godina nalazi se na prvom mjestu dječjih animiranih serija na televiziji, a objavljeni su i dugometražni igrani filmovi “Spužva Bob Skockani”, “Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom” i “Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu”, prenosi Variety.