Foto: Pixabay

Drive-in koncert pod nazivom Picnic Galactic održat će se u petak, 29. svibnja, na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman, piše Hina. Idejni začetnik projekta je zagrebački umjetnik Nedjeljko Mikac, koji će uz potporu Grada Velike Gorice i zagrebačke zračne luke otvoriti festival sa svojim bendom Discohernia.

Nastupit će i glazbeni sastavi Kawasaki 3p i ABOP, a zainteresirani putem interneta mogu kupiti kartu. Posjetitelji će osobni automobil parkirati na točno određeno mjesto, a držat će se i razmak od će dva i pol metra.

“Svaka grupa posjetitelja zauzet će svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja”, najavili su organizatori. Cijena karata je 150 kuna za prvi red te 100 kuna za ostale redove, a sav novac bit će doniran u humanitarne svrhe.

“Ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na originalan način, na parkiralištu putničkog terminala zračne luke, uživati u glazbi i dobroj zabavi”, poručili su organizatori.